Kölgyesi Viktor sikeresen helyezkedett el Ausztriában!

Kölgyesi Viktor véleménye / 2009. december 18.

Szia mindenkinek!

Leírnám saját tapasztalataimat, hogy mindenki lássa, hogy ez az egész nagyon jó és valóban működik.

Egy kicsit magamról: Pécsen lakom és a kereskedelemben dolgoztam, amíg nem találtam meg ezt az oldalt. Teljesen biztos munkahelyem volt, viszont a munkakörülményekkel és az egész rendszerrel nem voltam megelégedve, (iskola után ez volt az első helyem és 3 évig húztam az igát) ezért úgy éreztem, hogy eljött az ideje, hogy tegyek is valamit az életemért. Egészen véletlenül jutottam ide az oldalra és felvettem a kapcsolatot Júliával és Zsolttal.

Hosszas hezitálás után (mikor már valóban rászántam magam, hogy megyek) feliratkoztam a Carriers-Direkt (Tiroli Állá$ok szezonális program) csomagra és jött is az eredménye bőven! Jöttek a levelek, telefonok és a Tiroli.hu csapat is bármikor a rendelkezésemre állt.

Kicsit számszerűsítve a végeredményt:

Most néztem meg, több mint 500 levelet és megannyi hívást kaptam. Konkrét állás, amiből tudtam válogatni kb. 50 és 70 között volt. Ami szerintem remek eredmény, mert egy kicsit későn szántam rá magam. (szezon kezdete előtt legalább 1-2 hónappal előbb kell elkezdeni a keresgetést, ez csak a saját tapasztalatom, de végül is nekem is ment). A munkaadók nagyon kedvesek és rendesek voltak egy-két kivétellel, de az mindig van. Szóval a számok után csak annyit még, hogy kb. 3 nap alatt sikerült helyet találnom és november 30.-án utaztam is ki. A kinti tapasztalatokról majd még írok, addig is mindenkinek sok sikert és a Tiroli.hu csapatnak pedig egy hatalmas köszönet a közreműködésért.

Üdv mindenkinek: Kölgyesi Viktor

U.i.: ezt fontosnak tartom még leírni, hogy normális, elfogadható nyelvtudás nélkül nagyon nehezen megy a dolog, tessék odafigyelni.

Viktor pécsi és mindenes/házmester szeretett volna lenni.