Kiss Adrienn sikeresen helyezkedett el
szobalányként Ausztriában!

Kiss Adrienn véleményeSzia Zoli!

Először is szeretném megköszönni neked a segítséget, és hogy bármikor hívhattalak, ha kérdésem volt.
Én egy ismerősömtől tudtam meg, hogy létezik a Tiroli Álláskereső csapat. Nagyon szimpatikus volt, amit elmondott és mivel szerettem volna téli szezonra kijutni Tirolba így belevágtam. Ahogy kitöltöttem a pályázatot, pár napra rá csörgött is a telefonom. Nagyon pozitív volt számomra, hogy nem az anyagiakkal kezdődött a beszélgetés, és az is, hogy telefonos interjúval leellenőrizhettem a tudásom. Minden kérdésemre kielégítő választ kaptam.

A szolgáltatás kifizetése nagyon gördülékeny volt - nekem kifejezettem tetszett, hogy nem utalni kellett.
A pályáztatásom egy keddi napon este 9 kor történt. Aznap este már volt egy telefonhívásom. Éjfélig 127 üzenet jött ebből 7 kérte az önéletrajzom és aznap már volt egy konkrét ajánlatom is.
Második nap kaptam 10 telefonhívást, ebből 3-nak küldtem önéletrajzot (a többi vagy nem tudott szállást adni vagy csak egy hónapra keresett embert).

Kiss Adrienn véleménye

Kettő szálloda vissza is hívott, hogy kezdhetek 2 napon belül. A második hívás nagyon tetszett és a hölgy is szimpatikus volt így el is fogadtam. Másnap hívtak egyeztetés miatt és szombat hajnalba már indultam is. Vasárnap pedig már dolgoztam, is mint szobalány.

Összegezve: összesen kaptam egy hét alatt 432 db levelet, 19 telefonhívást, 21 kérte a további dokumentumaimat, 10 konkrét, hogy kezdhetek pár napon belül.

Én elégedett vagyok a Tiroli Álláskereső csapattal és csak ajánlani tudom mindenkinek.

Köszönöm!

Üdvözlettel:

Kiss Adrienn