Kis Rudolf sikeresen helyezkedett el Ausztriában!

Kis Rudolf véleménye / 2009. október 16.Tisztelt Szabó Zsolt!

Engedjétek meg, hogy elmeséljem rövidke történetem mint külföldre vágyó munkavállaló. Elősször kerestem egy megbízható, korrekt közvetítői irodát. Én megtaláltam, nevük Tiroli.hu, email címük: info@tiroli.hu.

Felvéve velük a kapcsolatot az első kérdésem az volt, és ez mennyibe fog nekem kerülni? Már örülök annak hogy rájuk hallgattam, hogy nem indultam el kocsival és mobiltelefonnal nyugat-európának. Nemtudom hogy mennyi euró lett volna, de azt tudom, hogy nagyon rövid időn belül találtak nekem Németorszgában munkát.

Sejtem hogy sok helyre elküldték az általam készített bemutatkozó levelet, mert 482 étteremből, szállodából, panzióból, pizzériából kaptam emailen érdeklődést, telefonon 12 munkáltatóval beszéltem. Nekem már csak választanom kellett. Sikerült. Ha megkopott a nyelvtudásod vagy még nehézkesen tudod a németet, náluk találsz olyan nyelvi anyagot aminek elsajátítása magabiztossá tesz. Tudjuk azt is, hogy minden új nehéz, pláne idegenben, de ők felvilágosítanak jogaidről, kötelességeidről egyaránt. Csak kérdezz bátran tőlük. Nekem sikerült, neked is sikerülni fog. Ezuton szeretném megköszönni a Tiroli.hu-nak a korrekt segítséget és természetesen nektek, hogy meghallgattatok.

Kis Rudolf

Rudolf egy nagyon jó felszolgáló és azóta is kint dolgozik.