Kis Gábor sikeresen helyezkedett el Ausztriában!

Kis Gábor véleménye / 2013. január 13.

Sziasztok!

Először is, köszönöm szépen, hogy segítettetek.
Nem is tudom, hol kezdjem. Eleinte egyedül próbáltam munkát keresni miután kitettek az előző munkahelyemről a szezon közben 2012 Decemberében. Sok helyet felhívtam, próbálkoztam, semmi nem jött össze, ezért elkezdtem alternatívát keresni. A tirolliallasok.hu oldalt már évekkel ezelőtt ismertem, de kicsit féltem az egésztől hogy, nem-e átverés az egész. Felvettem velük a kapcsolatot, és minden gördülékenyen ment, úgy ahogy kellett.

Egy kellemes csalódásban volt részem, az ügyfélkapcsolat tökéletes, teljes mértékben alkalmazkodnak az ember igényeihez, megértőek, türelmesek és segítőkészek.
A befizetés gördülékenyen ment, én online utaltam át az összeget, 1 nap alatt ott volt.

Volt pár kérdésem, a választ egyből tudták, nem volt semmi gond.
Aztán elérkezett a nagy nap, egy kicsit tartottam tőle bevallom. Reggel 9kor felkeltem, ránéztem az e-mail fiókomra és csak fogtam a fejem! Elképzelni is nehéz, amikor bejön nagyjából egyszerre 300-400 e-mail és ez a szám órákon keresztül csak nőtt. Szezonális programban vettem részt, de volt három, kb. ami már állásajánlatról beszélt egyből, azon kívül 2 ahol fotót kértek.

10-kor befutott az első telefonhívás is, állásajánlat egyből, de az nem lett sikeres, mert szakácsot akartak, valljuk be, nem én vagyok. Délután kettőkor már jött egy hívás konkrét állásajánlattal, azonnali kezdéssel, majd négykor ugyan ez. Másnap délelőtt tíz órakor Olaszországból is hívtak, hogy aktuális-e még a jelentkezésem.
Hihetetlen, amit ők összehoztak, és ezen felül még garanciát is vállalnak rá!

Az ár, amit ezért kérnek, nos, Forintban soknak tűnik, de egyáltalán nem az, ha belegondolunk: 1200 eurós fizetés 300 euróért, szerintem magáért beszél a helyzet.
Köszönöm szépen a segítséget.
Üdvözlettel Kis Gábor

(Gábor 20 éves, szekszárdi lakos)