Katona Attila sikeresen helyezkedett el Ausztriában!

Katona Attila véleménye / 2009. december 18.

Kedves Zsolt!

Ezúton szeretném megköszönni segítségeteket, amit a külföldi álláskereséshez kaptam, és egyúttal azon kedves "sorstársaimat" megerősíteni abban, hogy hozzátok bátran jelentkezzenek. Tudom, jól hangzik, de ez a cég korrekt, és tényleg segít - sok másik céggel ellentétben, de mindenki döntse el maga.

Nézzük a tényeket: regisztráltam az oldalukon, majd felhívtam az oldalon szereplő számot, mert kíváncsi voltam, és bizalmatlan. Zsolttal beszéltem, és elmondta, hogyan működik a rendszerük és mi fog történni.

Még mindig kicsit szkeptikus voltam, de az idő vasmarokkal szorított és nem volt más választásom, hát kifizettem a díjat, és ahogy a cég ígérte 3 nap múlva jöttek az e-mailek külföldi munkaadóktól.

Összeszámoltam: az első nap 400 elektronikus levelet kaptam - ebből 150 állás ajánlatot. Alig hittem a szememnek, de ezután következett csak a "tűzi játék"! Egész nap csöngött a telefonom és hívtak munka ügyben. Hihetetlen volt! Másnap ugyanez történt… Már jegyzetelnem kellett, mert magam is kezdtem elveszíteni a fonalat…

A regisztrációtól számított 5. napon már volt állásom.

Összesen 700 levelet kaptam és 250 állás ajánlatot! Az általam megcélzott terület Ausztria és Dél- Tirol, vagyis Észak- Olaszország volt. Egyébként vendéglátós vagyok. (felszolgáló) Lassan csomagolok, mert indulnom kell ki!

Mindenkinek, akinek eddig nem sikerült cég által munkát találnia és beszél németül, egyet mondhatok: Amit ígérnek és vállalnak, azt teljesítik: lesz állásod, ha náluk jelentkezel! Kell ennél több? Ja, még mindig kételkedsz: katona.attila75@gmail.com - itt megtalálsz, és szívesen válaszolok.

Üdvözlettel: Katona Attila

Attila tatabányai és 1975-ben született. Felszolgáló szeretett volna lenni.