Kamburov György sikeresen helyezkedett el Ausztriában!

Kamburov György véleménye / 2010. december 14.Szervusz, Zsolt!

Nem is tudom, hogy hol kezdjem a levelem. Először is minden adatomat felhasználhatjátok, szeretném, hogy bárki, aki kételkedik ebben az egészben, az tudja, hogy ez nem egy átverés, hanem teljesen valódi és hivatalos.

Én 1979.november 22.-én születtem Budapesten. 12 éve dolgozom a vendéglátó iparban, felszolgáló a szakmám, és ilyen irányban szerettem volna kint is elhelyezkedni.

E-mail címem: gyorgy.kamburov@freemail.hu

Először az interneten találtam Rátok, és őszinte leszek nem bíztam ebben az egészben, mert annyi minden rosszat hall az ember mostanában, és ez sokakat elbizonytalanít. Üzenem mindenkinek, aki bizonytalan, hogy nyugodtan vágjon bele Veletek, mert minden simán, és gördülékenyen fog menni.

Én 2010. november 26.-án találkoztam Veletek, a Tiroli Állás Felkészitő Tréningen, ahol meg is vásároltam a csomagot, ott a helyszínen, és minden kérdésemre választ is kaptam.

December 3.-án éjfélkor indult a pályáztatásom, és hajnal 1-kor már 100 levél volt a postafiókomban. Reggel korán felkeltem, de nagyon izgultam, hogy mi lesz. Kérem szépen szó szerint ömlöttek a levelek. 500-550 levél érkezett, ennek 90%-a természetesen, ahogy Ti is és Mások is mondták, automatikus válasz, hogy már nincs hely a szezonra, vagy éppen zárva vannak, de evidenciában tartanak, és keresnek majd a következő szezonra. Képtelenség volt mindre válaszolni. Körülbelül 20-25 telefonhívásom is volt, akadt közte olyan, aki úgy hívott, hogy még nem nyelte le a reggelijét, és szavát nem értettem, de a nagy része kedves, és udvarias volt, és kb. 10 konkrét ajánlat volt, de végül is 11 óra körül megjött az igazi.

Wildschönau, Hotel Sonnshein ****. Egy magyar szakács kolléga hívott, hogy küldjem a papírjaimat, mert megnyertem az állást. Most úgy áll a dolog, hogy 18-án kellett volna mennem, de az AMS sokáig ült egy papíron, amit a szálloda 23-án kapott meg, és azonnal hívott, hogy 25.-én induljak, mert nagyon várnak.

Nagyon jó fizetést, és jutalékot, egyszemélyes, fürdős, tévés szobát, és természetesen ellátást ígértek.

Közben, egy napra kihívtak Bécsbe próbamunkára, egy teljesen magyarok által üzemeltetett étterembe, ahol azt mondták lesz szállás is, ami az lett volna, hogy a személyzet által bérelt lakásba kellett volna bekéredzkedni, és beszállni a bérleti díjba. Pedig az egyik kollégával, itthon dolgoztam együtt. Ahogy mondtátok: MAGYAROKHOZ NE!

Én nagyon elégedett vagyok a szolgáltatással, azt kaptam, amit ígértetek, sőt, azt hiszem, még új barátokra is találtam, ami nagy dolog a mai világban.

Még most is, lassan 3 héttel a pályáztatás után is előfordul egy-két e-mail, és telefon.

Nagyon hálás vagyok Nektek mindenért, amit kaptam, és mindenkit, aki ilyesmiben gondolkodik, csak bátorítani tudok, mert csak így van esély talpon maradni, ebben az országban már nagyon nehéz becsületesen megélni.

Remélem a következő levelemet, már Tirolból írom Nektek, addig is békés, boldog ünnepeket, és további sok-sok  sikert,és elégedett ügyfelet kívánok.

Csak így tovább.

Kamburov György