Jakab Imre sikeresen helyezkedett el Ausztriában!

Jakab Imre véleménye / 2012. október 9.

Kedves Zoltán!

Én a Tiroli Álláskereső szezon közbeni programján vettem részt még augusztus közepén.

Amikor Zoli felhívott, hogy egyeztessünk, közölte velem, hogy most küldik szét a bemutatkozó levelemet és készüljek föl, hogy bármikor hívhatnak, na, hát kb. 2 óra múlva fel is hívott az első majd a másodok és harmadik munkaadó. Közben 280 e-mailt kaptam, ebből 8 volt, ami komoly érdeklődést mutatott, ha jól emlékszem ez egy pénteki nap volt.

Másnap már hat hívásom volt köztük az is, akinél jelenleg is dolgozom, és következő hét csütörtökön már ki is utaztam és pénteken munkába is álltam, mint mosogató. Gyakorlatilag két napomba telt, míg találtam munkát és nem csak ez az egy volt, aki azt mondta máris mehetek, hanem hat! Mivel a feltételek jobbak voltak a választott hotelnál, végül mellette döntöttem. Azonban kedves volt minden egyes telefonáló, meg persze türelmes is.

Amikor kiértem nagyon szép táj és hotel fogadott napi 3 étkezést kaptam és egy szobakonyha fürdőszobás lakást 10 percre a Hoteltől, amiért szintén nem kellett fizetnem. A munka az első hetekben még nehéz volt és megterhelő még meg kellet szoknom az ottani ritmust, rajtam kívül voltak kint még magyarok ők sokat segíttetek, de a többiek is.

A szezon számomra október 15-én véget ért, de várnak vissza télen.

Összesítve: Suteu Zoltán és csapata azt adta, amire számítottam persze nekem is kellet érte tennem, de nagyon jól terelgettek az utamon, rettenetesen sokat segítettek mindig hívhattam vagy írhattam nekik, ha kérdésem volt, és legnagyobb meglepetésemre mikor már eltelt egy hónap, és már javában dolgoztam egyszer csak Zoltán felhív, hogy megkérdezze, hogy vagyok és hogy minden rendben  van-e, tehát még később sem hagytak magamra.

Én borzasztóan örülök, hogy hozzájuk fordultam, nagyon megérte és nagyon rendesek és figyelmesek voltak, nem csak velem, hanem mindenkivel.

Köszönöm Tiroli Álláskereső csapat!

Jakab Imre

(Imre 27 éves szigethalmi lakos)