Harczos László Levente sikeresen helyezkedett el Ausztriában!

Harczos László Levente véleménye / 2012. augusztus 18.

Először is elnézést kérek, amiért ilyen sokára jelentkezem.

Szeretném elmesélni pályáztatásomat, hogy segítséget nyújtsak azoknak, akik gondolkoznak, hogy a Tiroli Álláskeresőhöz forduljanak-e segítségért.

Sokat keresgéltem az interneten, hogy milyen úton induljak el a külföldi munkavállaláshoz. Több céget is megnéztem, a legszimpatikusabb számomra a Tiroli Álláskereső ajánlata volt.

Elolvastam a sikeres pályázók leveleit és úgy gondoltam ilyen sokan nem adhatják a nevüket és elérhetőségüket egy megbízhatatlan dologhoz.

Telefonon felvettem Zoltánnal a kapcsolatot. Minden kérdésemre készségesen válaszolt, részletesen elmondta, hogy mit nyújtanak a pályáztatás során. A beszélgetésünk alatt minden kétségem eloszlott (nekem is voltak kétségeim) és jeleztem, hogy szeretném ha megpályáztatnának konyhai kisegítő pozícióra. Rögtön meg is csináltuk a telefonos interjú tesztet, amin sikeresen meg is feleltem.

Pályáztatásom egy keddi estén kezdődött. Már aznap kaptam kb. 30 e-mailt. Az igazi dömping másnap indult el egy nap alatt 100 e-mailt kaptam és már telefonon is hívtak próba munkára. Az első telefonos ajánlat nem volt túl kedvező, ezért úgy gondoltam várok még egy jobb lehetőségre. Következő nap újra özönlöttek az e-mailek és újabb két telefonhívást is kaptam konkrét ajánlattal.

Kiválasztottam a legvonzóbb ajánlatot, még aznap este fel is vettem velük telefonon a kapcsolatot és megbeszéltük, hogy következő hét közepén utazok is próba munkára. Szinte el sem tudtam hinni 2 nap alatt munkát kaptam.

Harmadik napon még mindig kaptam 100 e-mailt és a rá következő két hétben még napi tizet és telefonon is kerestek többen munkaajánlattal.

A munkaadók többsége nagyon barátságos hangvételű levelet írt, még az elutasítók is (jó lenne, ha nálunk is követnék ezt a példát).

Összegezve nagyon örülök, hogy a Tiroli Álláskeresőhöz fordultam segítségért. Minden kérdésemre készségesen válaszoltak, a futár minden akadály nélkül a megbeszélt időpontban hozta a tankönyvcsomagot és valóban 2 héten belül sikerült munkába állnom.

A befizetett összeg teljes egészében megtérült, már az első hónapban majdnem 3 szorosát megkerestem.

Megnyugtató érzés, hogy a szezon alatt mögöttem állnak és bármikor újra megpályáztatnak mindenféle költségek nélkül.

Mindenkinek, aki külföldi munkán gondolkozik, csak ajánlani tudom a Tiroli Álláskeresőt, mert az itt dolgozó emberek tényleg azt a szolgáltatást nyújtják, amit ígérnek.

Köszönöm a Tiroli Álláskeresőnek a korrekt és gyors segítséget!Sok sikert kívánok a leendő pályázóknak és további sikeres munkát a Tiroli Álláskeresőnek!

Üdvözlettel:

Levente

(Levente budapesti lakos, 30 éves)