Gábor és Emília sikeresen helyezkedett el házmesterként és szobalányként Ausztriában!

Gábor és Emília sikeresen helyezkedett el házmesterként és szobalányként Ausztriában!Én már a második szezonomat töltöm a Tiroli.hu csapata segítségével Ausztriában.

Mindenki nagyon segítőkész, rendkívül korrektek és kedvesek, ezért mindenkinek csak ajánlani tudom!!! Az első szezonomat Tirolban töltöttem a múlt télen, a pályáztatás során körülbelül 400 emailt és 10 telefonhívást kaptam 5 nap alatt. Több állásajánlat közül is választhattam, aztán jött egy konkrét ajánlat munkaszerződéssel. Ez a téli szezon 3 és fél hónap volt, sok munkával és nagyon jó fizetéssel!

Idén tavasszal újra pályáztam a nyári szezonra, ezúttal már a barátnőmmel együtt. 300 email és 5 telefonhívás érkezett három nap alatt. Most Vorarlbergben dolgozunk egy hotelban, ő szobalány, én házmester vagyok. A főnökök rendesen bánnak velünk, heti 5-6 napot, napi 8-9 órát dolgozunk, összességében jól érezzük magunkat.

Bizalommal ajánljuk minden kétkedőnek, hogy nyugodtan vágjon bele az ausztriai munkakeresésbe, amihez a Tiroli.hu csapata a legjobb partner!

Köszönünk minden segítséget, örülünk, hogy titeket választottunk!


Sok sikert kívánunk a további munkátokhoz!

Emília és Gábor

Gábor és Emília véleménye / 2016. augusztus 19.

Gábor és Emília véleménye / 2016. augusztus 19.