Francsics Péter sikeresen helyezkedett el Ausztriában!

Francsics Péter véleménye / 2010. november 23.

Kedves Iulia és Zsolt!

Elnézéseteket kérem, hogy ilyen későn írok, de mind más is írta, "kicsit" felgyorsultak az események. Francsics Péter

Pályáztatásom napján kaptam kb. 500 e-mailt és egy telefont. Többnyire szépen megköszönték a levelemet, bevallom, kicsit csalódott voltam, de az utolsó 100-ban ajánlatok hegyei voltak. A legtöbbjük önéletrajzot kért, 1 konkrét ajánlat volt Ausztriába. Gondoltam felhívom, és ha tetszik, meggondolom.

Még jó, hogy gondolkodtam és nem kapkodtam, mert másnap jöttek a jobbnál jobb ajánlatok, szintén Ausztriába. Az egyik nagyon megtetszett, gondoltam ő lesz az igazi. Este akartam írni nekik, hogy elfogadom az ajánlatot, mert minden szempontból ők tűntek a legjobbnak (hely, szimpátia, pénz).

És akkor megcsörrent a telefonom, egy ajánlat Dél-Tirolból. De olyan, hogy azt hittem rosszul hallok. Pont vezettem, így visszahívtam pár perc múlva és újra rákérdeztem a dolgokra, hogy jól hallottam-e. Mondták, hogy igen, december közepétől április közepéig/végéig mehetek, és ha minden klappol akkor nyárra is.

Úgyhogy végtelenül örülök, és már nagyon várom! Összesen 750 e-mailt (eddig), 8 telefont és kb. 30 konkrét ajánlatot kaptam.

Aki kételkedik Zsoltékban, írjon nekem, minden kérdésre szívesen válaszolok!

peter.francsics@gmail.com De aggodalomra semmi pánik!

Ezer köszönettel:
Francsics Péter

Péter mosogató szeretett volna lenni és mohácsi lakos. 1985-ben született.