Fodor Beáta sikeresen helyezkedett el Ausztriában!

Fodor Beáta véleménye / 2013. május 10.

Kedves Zoli!

Elnézésedet kérem, hogy csak most írok neked, de mindenképpen szerettem volna, hogy a szállodáról is tudjak egy két szót ejteni.

Már régóta szerettem volna külföldön dolgozni, de hiába vettem fel a kapcsolatot szállodákkal, sajnos nem jártam sikerrel. Több alkalommal is küldtem önéletrajzot, volt néhány bíztató ajánlat, de a célegyenesben mindig közbejött valami. Miután kifogytam minden ötletből, barátból, nagyon sok és még annál is több gondolkodás után úgy döntöttem, hogy megbízlak titeket a pályáztatással.

Miután megrendeltem a csomagot 1-2 napon belül át is tudtam venni, a kifizetéssel kapcsolatban minden rendben volt.

Egyeztettünk egy időpontot, hogy leteszteljük a nyelvtudásomat. Az időpontnak megfelelően jött is a hívás Zolitól, először magyarul utána németül beszélgettünk.  Zoli rendben találta a nyelvismeretemet így már csak a pályáztatás maradt hátra.

A megbeszéltek alapján elindult a pályáztatásom. Bevallom még ekkor is voltak kétségeim, hogy fog-e valaki egyáltalán írni. De már akkor úgy voltam: lesz, ahogy lesz. Megdöbbenésemre két napon keresztül ültem a gép előtt, mert csak ömlöttek a levelek a postafiókomba. Összesen kb. 500 levél érkezett, amit nem győztem válogatni, jöttek a telefonok is sorban kb.8-10 db. Picit olyanná kezdett válni a dolog, mint egy szappanopera, már azt sem tudtam, hogy kit válasszak. Összességében kaptam 8 konkrét munkalehetőséget illetve 3-4 kitöltött szerződést is. Az ajánlatok között volt éves állás is, végül a legszimpatikusabb mellett döntöttem.

Kiutaztam, hogy személyesen is meg tudjak győződni pár dologról illetve, feltegyem a további kérdéseimet. Mindent pozitívnak találtam és nagyon kedves volt velem a főnökasszony. Körbevezetett a szállodában, ami gyönyörű. Biztosítják a napi háromszori étkezést és saját egyágyas szobám van, fürdővel, internettel, tv-vel.

Már lassan három hete vagyok kint (május közepében állapodtunk meg munkakezdést illetőleg), munka van bőven, de nem megerőltető. A csapat is nagyon barátságos, sokat segítenek, hogy minél hamarabb felvegyem a ritmust.

Ezúton szeretném megköszönni Zolinak és a Tiroli csapatnak, hogy segítettek nekem és mindig készségesen válaszoltak minden kérdésemre. További sok-sok pályázót kívánok Nektek.

U.I.: Mindenkinek merem ajánlani őket, ha biztos munkát szeretnének kapni.

Üdv,

Bea

(Beáta 25 éves, budapesti lakos)