Fekete Márton sikeresen helyezkedett el Ausztriában!

Fekete Márton

Sziasztok!


Már kb. egy éve figyel(get)tem a careers worldwide, majd később tiroliallasok.hu szolgáltatásait, érdekelt a lehetőség.

Először hajóra mentem el dolgozni, aztán az ott szerzett referenciával erősítve az esélyeimet belevágtam ebbe a lehetőségbe, mivel német nyelvterületen is le szeretnék húzni néhány szezont.

Mivel a pénz visszafizetési garancia már régóta kint van a tiroliallasok.hu honlapján, ezért is gondoltam, hogy csak nem átverés, mivel már rég leszedették volna ezt a garanciát a honlapról, ha átverés lenne.

Október 29-én ment ki a bemutatkozó levelem, amire 670-680 válasz e-mailt kaptam és 30-40 telefonhívást.

Az e-mailek közül nálam is kb. 10% volt a pozitív válaszok aránya, így kb. 70 állásból tudtam válogatni.

Novemberben meglátogattam 7 helyet, mind a héttől úgy váltam el, hogy 2 napon belül hívom őket, vagyis fölvettek volna. Ez nekem is pozitív meglepetés volt.

Végül a két legszimpatikusabb hely közül választottam a közelebbit. Itt az első hónapban 1100, majd 1200 eurót fogok kapni, saját egyágyas szobában, saját zuhany, saját hűtő, és ha vannak vendégeim, alhatnak majd a szobámban.

A másik helyen 1500 euró lett volna a fizetés, de jóval messzebb és szobatárssal, jövőre oda szeretnék menni.

A munkaadóval volt csak egy nagatív tapasztalatom, hogy a megbeszélt dec. 1-ei kezdést dec. 15-re módosították, de mivel beadták a kérelmet, így nem tudtam máshol kezdeni e helyett.

Most már megvan az engedélyem, 13-án elindulok, 15-én kezdek, így szépen lazán körbenézek, mielőtt belevágnék a munkába.

Úgy gondolom, hogy érdemes volt belevágni, még ma is kaptam egy telefonhívást Vorarlberg-ből, a mai napig hívnak.

A befizetendő összeg nem kevés pénz (mondhatni sok), de ha azt nézzük, hogy egy hét alatt visszajön, akkor nem kérdés, hogy megéri-e.

Aki kételkedik, azt az m.fekete83@gmail.com e-mail címen meg tudom erősíteni, hogy valóban teljesülnek az ígért szolgáltatások.

Üdvözlettel:

Fekete Márton

Márton 1983-ban született és budapesti lakos. Felszolgáló szeretett volna lenni.