Eszter és Csaba sikeresen helyezkedett el
felszolgálóként és mosogatóként Ausztriában!

Eszter és Csaba véleményeEszternek hívnak, kb. 2010-ben ismertem meg a Tiroli Álláskeresőt az interneten keresztül, igazából én mindig is hitelesnek tartottam őket. Továbbá a felszolgálóknak szóló tananyag csomagot szintén már évekkel ezelőtt megrendeltem, szókincs fejlesztése szempontjából praktikus.

Commi de Rang-ként dolgozom Ausztriában, mert még nem tartom megfelelőnek a nyelvtudásom illetve más a végzettségem is...
A mostani téli szezont Tirolban dolgoztam le, illetve 2014-ben hat hónapot dolgoztam Skóciában egy közvetítőn keresztül, mindkét helyen egyedül voltam.

Igazából személyes tapasztalatom az, ha valaki Ausztriában szezon előtt kezd el ebben a munkakörben munkát keresni az talál segítség nélkül is. Viszont a továbbiakban én párommal szerettem volna közösen dolgozni, ő nemrég kezdett el németül tanulni, így mosogató pozícióba szerettünk volna neki munkát találni. Ebben a munkakörben viszont nagyon kevés hirdetés van, és mellé, hogy még egy Commi-t is keressenek és pont akkor, amikor mi jelentkezünk, és éppen minket válasszanak...

Végül is a nagy számok törvénye alapján gondoltam azt, hogy a Tiroli Szezonális Programja által biztosan találunk munkát, így is lett.
Április végén volt a pályáztatásunk, kaptunk külön-külön is ajánlatokat (én kb. 10, a párom 3-4), olyat is, hogy most nem tudnak munkát adni, de jelentkezzünk a következő szezon előtt (kb. 10 lehetőség), és egy konkrét ajánlat jött e-mail-ben, egy másik telefonon.
Ez most így lehet, hogy kevésnek tűnik, de hozzá kell tennem, hogy kicsit későn jelentkeztünk, amikorra már szinte minden lehetőség elkelt, (valamikor február végétől március végéig kellett volna jelentkezni).

Mi a páros csomagot fél éves asszisztenciával vettük igénybe, ennek az árát ketten szerintem egy hét alatt már rég megkerestük. Elégedettek vagyunk a szolgáltatással.

A lényeg az, hogy amit a pályázati feltételekben vállaltak eddig minden teljesült (önéletrajzok kijavítása, bizonyítvány fordítás, pályáztatás...), szerencsére a pénz visszafizetési garanciát nem kellett igénybe vennünk, illetve még semmi olyan problémánk sem történt, ami miatt esetleg újrapályáztatásra lett volna szükségünk.

Eszter és Csaba véleménye

Igazából segítőkészek, hivatalos ügyintézéssel kapcsolatos információkat is kaptunk, ha telefonon vagy e-mail-ben kerestem őket visszajeleznek, segítenek.

Egyébként 100%, hogy mint minden szakmában vannak csalók ...főleg a munkaerőpiacon, ami fontos nagybetűvel kiemelném a kételkedőknek, hogy egy percig sem gondolnám, hogy nekik megérné a jó hírüket kockáztatni...
Hiszen egy teljesen reális, vállalható szolgáltatásról van szó: egyrészt az asszisztencia (15.000 e-mail elküldése, információk, bizonyítvány fordítás, önéletrajz kijavítása, esetleg újra 15.000 motivációs levél elküldése...), másrészt természetesen, azt, hogy lesz minimum egy konkrét állásajánlat (szerintem 15.000-ből egy biztos összejön), ha nem akkor meg ott a pénz visszafizetési garancia.

Nagyon hálásak vagyunk, ezzel is egy nagy lépcsőfokot megtettünk a közös céljaink megvalósításához.

Üdvözlettel:
Eszter és Csaba