Drescher József sikeresen helyezkedett el Ausztriában!

Drescher Józsefné

Kedves Zsolt és Júlia!

Én véletlenül találtam rá az interneten erre a cégre ugyanis külföldre szerettem volna menni munkát vállalni.

Részt vettem a tájékoztató előadáson ahol mindent megtudtam arról, hogy hogyan működik a pályáztatás, mire kell figyelni a munkáltatóval kapcsolatban, a nyomtatványokból kaptam német és magyar nyelvű mintákat.

Már ez felkeltette az érdeklődésemet, mert olyan kérdésre is választ kaptam, amire én nem is gondoltam, hogy fontos lehet!

Különösen tetszett, hogy pénz visszafizetési garanciát vállaltok a munkátokért, hiszen ez nagyon ritka manapság.

Még azon a héten átutaltam az összeget mely igazán egyszerű volt. Ha bármi kérdésem volt azonnal választ kaptam rá, vagy telefonon, vagy e-mailben.

Ahogyan megígértétek minden úgy történt. November 8-án volt megbeszélve a pályáztatásom napja és csodálkozva tapasztaltam, hogy már éjfél után pár perccel ki lett küldve az anyagom.

Körülbelül 700-800 e-mailt kaptam illetve 30 telefonhívást 2 hét alatt. A legtöbbjük nagyon udvarias, de elutasító volt.

Több munkáltatóval váltottam e-mailt, akik inkább bemutatkozó találkozóra hívtak, de én szerettem volna próbamunkát végezni.

Én, mint konyhai kisegítő jelentkeztem, mert a német nyelvtudásom kissé hiányos. December 4.-re sikerült egy olyan szállodával megállapodnom, amit egy család működtet. A próbamunkám nagyon jól sikerült, nagyon kedvesek voltak, családias volt a hangulat és a munkámat is a vártnál jobban megfizették. December 23-án utazom ki véglegesen a téli szezonra.

A befektetett összeg már most megtérült és nagyon örülök, hogy sikerült Ausztriában munkát találnom általatok.

Én mindenkinek ajánlom a cégeteket, aki külföldön munkát szeretne vállalni.

Köszönettel: Éva

Konyhai kisegítő, Budapest, 1963
evadrescher.eva@gmail.com