Drávucz Gábor sikeresen helyezkedett el Ausztriában!

Drávucz Gábor véleménye / 2010. augusztus 29.

Szia, Zsolti!

Most sikerült még csak válaszolnom nektek.

A pénz befizetésről igazán nincs mit beszélni: egy csütörtöki nap utaltam és következő hét kedden már jelentkeztetek, persze ez a bankoktól is függ, de szerintem nagyon jól és gyorsan ment a dolog.

Én mivel Szabó Zsolttal kezdtem az elején beszélni, bármikor problémám volt őt hívtam és segített. Ha nem értem el, ő visszahívott.

Én nagyon elégedett vagyok, szerintem az ár megéri azt, amit kap az ember cserébe. Én ezt borravalóban összeszedem és nem egy egész hónap alatt, hanem kevesebb időn belül.

Ismét egy csütörtöki napon (2010. augusztus 12.) Zsolti elindította  a pályáztatásomat és már aznap jöttek a levelek és másnap már a telefonok is.

Én ugyan ezen a héten 2010. augusztus 15.-én kimentem egy helyre próba napra, és augusztus 18-án már kezdtem is és most is itt vagyok.

Leveleket én kb. kaptam 400-at, hívásom az csak 30-40 között. Ami konkrét állásajánlat volt, az nekem durván 60.

Az én magán véleményem: bárki, aki ki akar menni külföldre dolgozni, neki a nyelv nagyon fontos és a szakma. Már csak azért is, mert valaki azt mondja: én felveszem a kapcsolatot Zsoltékkal, befizetem a pénzt, de nem beszél, csak magyarul és szakmád sincs, ne várjon csodát.

Mindenkinek sok  szerencsét nekem bejött. Másnak is sikerülhet.

Üdv:

Drávucz Gábor

butyok85@gmail.com

Gábor jászladányi lakos és felszolgáló szeretett volna lenni. 1985-ben született.