Dóra és Rita sikeresen helyezkedett el
szobalányként
Ausztriában!

Dóra és Rita véleményeSziasztok!

A mi történetünk idén szeptemberben kezdődött. Hajón dolgoztunk a nyári szezonban a barátnőmmel, és szerettünk volna a téli szezonban is szobalány állást találni magunknak Ausztriában. Én már egy barátnőmtől hallottam a Tiroli Álláskeresőről, így bátran hívtam őket telefonon. Kata és Dóra, meg az egész csapat nagyon kedvesek és segítőkészek voltak. Elmondták a folyamatot, minden kérdésünkre maximálisan jól válaszoltak. Elsőként a telefonos próbainterjún kellett átesnünk, ami sikerült, ezután megtörtént a pénzbefizetés, és kitűztük a pályáztatás napját.

Tényleg nagyon izgultunk, hogy a pályáztatás jól sikerüljön. Mondták nekünk a Tiroli Álláskereső csapat tagjai, hogy 300-400 email-t fogunk kapni, ami tényleg hihetetlennek tűnt. Októberben eljött a pályáztatás napja, emlékszem, első estére jött vagy 250 email, amiben 38 olyan érdeklődő volt, akik meg szerettek volna hívni próbamunkára, sőt, volt már egy konkrét állásajánlatunk is. De milyen az ember.., mi még szerettünk volna válogatni, hátha még jobbat találunk! Legalább 5-7 telefonhívásunk volt, másnap még kaptunk legalább 150 email-t.

A végeredmény: december 1-én kezdünk szobalányként Tirolban egy csodaszép helyen, ahol voltunk egy nap próbamunkán.

Dóra és Rita véleménye

Úgyhogy tiszta szívből mindenkinek csak ajánlani tudom a Tiroli Álláskeresőt, mert nagyon tisztességesek, mindenkor segítenek, akármikor telefonáltunk, és valós pályáztató cég. Ha szeretnél külföldön dolgozni, akkor vedd igénybe nyugodtan a Tiroli Álláskeresőt, és nem fogsz csalódni. Mi nagyon örülünk, hogy megismertük ezt a kedves segítőkész csapatot.

Üdv: Dóra és Rita