Dembrovszki Zsuzsanna sikeresen helyezkedett el Ausztriában!

Dembrovszki Zsuzsanna véleménye / 2010. augusztus 29.Sziasztok!

A pályáztatásom tegnap reggel, augusztus 4-én reggel 7 körül indult. 8-kor ébredtem, beléptem az e-maileimbe, és már akkor kb. 100 e-mail érkezett. Olvastam őket, és özönlött a többi percenként. Amelyben benne volt a leider, azonnal töröltem.

Egyszerűen hihetetlen volt. Közben jöttek a telefonhívások délelőtt már 6 beszélgetésen voltam túl. A legtöbb helyen a munkavállalásival problémáztak, mert én azonnal szerettem volna kezdeni. De ez Ausztria.

Dél-Tirolban nem kell engedély, így az ottani munkaadók 1-2 próbanap után alkalmaztak volna. Egyet kiválasztottam Dél-Tirolban, Brixenben. Nagyon kedves volt a hölgy, akihez megyek kétszer beszéltünk már. Kedden délután kell odaérnem. Egyszóval, hihetetlen ez az egész.

Az e-mailek még mindig jönnek. Kb.1000-nél járok. A hívások is, kb. 20-an hívtak. Az e-mailek 30 százaléka érdeklődő, de már nem foglalkozom velük. Én már megtaláltam a munkahelyemet. Mindenkinek csak ajánlani tudom Zsoltékat, és igaz, csak az vágjon bele, aki 1-2 héten munkába kell állni, mert a munkaadóknak, ha szükségük van rád, akkor azonnal menned kell. Nálam se voltak elragadtatva a keddtől, de itthon még vannak dolgaim.

Szóval, ha két hét múlva max. külföldön akarsz dolgozni,ne gondolkozz. Sok sikert mindenkinek, Zsolt, nektek pedig köszönöm.

Üdv: Dembrovszki Zsuzsa

zs.dembrovszki@freemail.hu

Zsuzsanna püspökladányi lakos és 1982-ben született. Szobalány szeretett volna lenni.