Csongor sikeresen helyezkedett el
recepciósként Ausztriában!

Csongor véleményeSzia Zoltán!

Jelentkezem a jelenleg napos-szeles Bécsből, röviden megírom eddigi tapasztalataimat.

Elsősorban a Tiroli.hu csapatáról: látszik, hogy már több éves gyakorlat áll mögöttetek, minden nagyon gördülékenyen ment, kezdve az első kapcsolatfelvételtől, a próbainterjún, majd a kifizetésen és a pályáztatáson át, egészen a munkába állásig.

Külön köszönet, hogy annyiszor visszahívtatok, amikor gond volt a telefonvonallal, a sok türelmet és hozzáértést, amivel minden felmerülő kisebb-nagyobb kérdésemre válaszoltatok.

A válaszok mindig gyorsan érkeztek, akár telefonon, akár írásban.

Teljes mértékben elégedett vagyok mindennel, amit nyújtottatok, ami pedig az ár-érték arányt illeti, ennyit kell áldozni egy ilyen szintű szolgáltatásra. Ez az összeg kb. 1 hét alatt megtérül az ausztriai munka során.

A munkáltató kiválasztásakor nagyon jól jött az a tanács, hogy az alapján válasszak, aki nekem szimpatikus, persze figyelembe kell venni több személyre szóló tényezőt (mint pl. környezet, szállás, ellátás, lehetőségek, munkanapok száma, fizetés, stb.) és az alapján kell dönteni.

Arra a napra, amikor történik a pályáztatásotok, készüljetek fel testileg-lelkileg, vegyetek ki egy szabadnapot feltétlenül és csak arra koncentráljatok.

Csongor véleménye

Rengeteg udvarias elutasító levelet fogtok kapni, amelyben sok sikert kívánnak (én 359-et kaptam), ugyanakkor sok telefonhívást is (én 11-et kaptam), valamint olyan levelet, amelyben önéletrajzot és további referenciákat kérnek (43 ilyen kérésem volt).

Nekem 3 konkrét ajánlatom volt 4 nap alatt, az egyik telefonos, a másik kettő Skype-os interjú után: Bad Gastein mellett, Bécsben, illetve mellette Gablitzben. Érkeztek olyan ajánlatok is, amelyek a nyári vagy a következő téli szezonra szóltak.
Érdekes módon még a jelentkezés kiküldése után 2 héttel is felhívtak, hogy lenne álláslehetőség recepciósként másnapi kezdéssel Badenben.

Mindenkinek csak ajánlani tudom a Tiroli.hu csapatát és sok sikert kívánok az álláskereséshez!

Csongor