Budapesti ügyfélszolgálatunk

Szimonetta

SzimiAhogy a munkatársai hívják „Szimimama”, a társaság tyúkanyója, aki egrecíroztatni is csak kedvesen tud, és nehezen tudja elfogadni, hogy nem tud mindenkinek segíteni. Lelkesedése hangerejében is megmutatkozik, rendszerint zeng tőle az iroda, ha telefonál.

Azért szeretek a Tirolinál dolgozni, mert minden nap végén tudom, hogy a munkám nem volt hiábavaló. Elképesztő érzés megismerni mások történetét és lehetőséget biztosítani számukra az álmaik, egy jobb élet eléréséhez. Hiszem, hogy mindenki képes elérni a célját, a mi feladatunk, hogy megmutassuk az irányt és segítséget nyújtsunk a sokszor rögös és hosszú úton.

A legnagyobb sikerként éltem meg, hogy a nyáron kevés nyelvtudással jelentkezők közül sokakat sikerült meggyőznöm arról, hogy igenis lehetséges, hogy a téli szezonra felkészüljenek. Hosszas egyeztetések és több próbateszt után csupán pár hónap elteltével, jelenleg már nagy részük ausztriai munkaszerződéssel rendelkezik.

A legfontosabb, amit a Tirolinál tanultam, hogy mekkora szerepe van az életben a kitartásnak és a humornak!

Amikor nem a Tiroliban dolgozom, akkor igyekszem minél több időt a szeretteimmel tölteni!

Az álmom, hogy olyan szuper családom lesz, mint amilyenben én is felnőttem! Jah, és hogy eljussak mindegyik földrészre legalább egyszer.

Elérhetőség:

+3670 622 0485

messner.szimonetta@tiroli.hu

Ivett

IvettŐ a csapat rocker arca, imádja a keményebb riffeket, bár, aki nem ismeri, az meg sem mondaná ezt róla. Számos dolog érdekli még őt a zene mellett, többet között a nyelvtanulás is. Germanisztika szakon végzett német nemzetiségi szakirányon, így, ha tanácsot szeretnél, hogy hogyan állj neki a németnek, akkor ő biztosan szívesen segít.

Azért szeretek a Tirolinál dolgozni, mert másoknak segíteni mindig öröm.

A legnagyobb sikerként éltem meg, hogy bizalommal fordulnak hozzám az emberek, bíznak bennem és elfogadják a segítségemet.

A legfontosabb, amit a Tirolinál tanultam, hogy a türelem rózsát terem.

Amikor nem a Tiroliban dolgozom, akkor metál koncertekre járok, illetve a Gyűrűk ura szenvedélyemnek élek, képes lennék minden nap azt nézni.

Az álmom, hogy, minimum öt nyelven beszéljek, és eljussak legalább egyszer Új-Zélandra.

Amit kevesen tudnak rólam... nem tudok úszni, mert félek a mély víztől.

Elérhetőség:

+3670 622 0485

gomori.ivett@tiroli.hu