Banka Nikolett sikeresen helyezkedett el Ausztriában!

Banka Nikolett

Kedves Zoltán!

Ezúton szeretnék köszönetet mondani a segítségetekért.

Pályáztatásom után több munkahely közül is választhattam, és végül meg is találtam a számomra leginkább megfelelőt. Először különféle hirdetésekre jelentkeztem, majd külföldön élő barátaimon keresztül próbáltam munkát találni, de sikertelenül.

Ezek után találtam rá hirdetésetekre - először szkeptikus voltam, de a véleményeket beküldők között anyukám talált egy ismerőst, akit fel is hívott, és ő biztosított bennünket, hogy az ajánlat korrekt, és hogy Ti sok munkáltatóval álltok kapcsolatban, rajtatok keresztül biztosan lehet állást találni. Ezután jelentkeztem, majd amikor a telefonos interjún megfeleltem, el is indult a pályáztatásom. Már az első nap kb. 200 e-mailt és kb. 10 hívást kaptam, a következő napokban pedig újabb ajánlatok jöttek, összességében 350-400 email, és 25-30 hívás érkezett.

Volt sok olyan, ahol elutasítottak, de biztosítottak arról, hogy evidenciában tartanak, és azonnal szólnak üresedés esetén. Sok pozitív visszajelzést kaptam, jelezték, hogy tetszett a pályázatom, és munkát ajánlottak. Mivel konyhai kisegítőnek jelentkeztem, főleg ilyen ajánlatokkal kerestek meg, de egy alkalommal egy kedves nő hívott, hogy pincért keresnek, és azt vállalom-e? Beszélgetésünk telefonon keresztül zajlott, és azt válaszoltam, tetszene, de nem tudom nyelvtudásom, erre a munkára elég-e? Ő nevetve azt válaszolta, hogy érzése szerint a beszélgetés alapján, ez a tudás megfelelő. Végül megállapodtunk, hogy az állást elfogadom - fizetés 1250€, ingyen szállással, és étkezéssel. December 22 óta dolgozom, fizetést még nem kaptam, de dolgozik ott egy magyar fiú is, aki mesélte, hogy korrektek, nem váltogatják alkalmazottaikat, minden szezonra vissza is hívták őket.

Ezen kívül lett volna konkrétan 5-7 állás, ahol néhány napon belül kezdhettem volna, de örülök, hogy végül ezt választottam, mert egy jó közösségbe kerültem.

Végiggondolva a rám zúdult rengeteg ajánlatot, úgy gondolom jó döntés volt Benneteket választani, csak azt sajnálom, hogy minderre már nem az év elején került sor, de akkor még nem ismertelek Titeket!

Egy segítőkész csapatra találtam, mert tudom, hogy a továbbiakban is biztosan számíthatok Rátok.

Köszönöm a munkátokat!

Üdvözlettel: Banka Nikolett

(Niki jánoshalmai lakos és 22 éves)