Balázs sikeresen helyezkedett el takarítóként Ausztriában!

Balázs sikeresen helyezkedett el takarítóként Ausztriában!Üdv mindenkinek!

Balázs vagyok Budakesziről, 31 éves, és én is a Tiroli Álláskeresőn keresztül találtam munkát Ausztriában. Tapasztalat híján nem nagyon tudtam, hol kezdjem el, ezért úgy döntöttem, segítséget keresek az interneten, így találtam meg a tiroli.hu oldalt. Az első telefonos beszélgetésünk után úgy döntöttem, megpályáztatom magam velük, amihez minden segítséget megkaptam, elmondták, mik a teendőim, mire számíthatok, segítettek a német nyelvű önéletrajzom megírásában, folyamatosan tartották velem a kapcsolatot. Véleményem szerint nagyon megbízhatóan dolgoznak, csak ajánlani tudom őket.

A pályáztatásomtól számítva négy napon belül sikerült állást találnom, nagyjából 300 levél érkezett be hozzám, illetve körülbelül 10 helyről hívtak telefonos interjú miatt, így hát nem volt túl nehéz dolgom. Jelenleg takarítóként dolgozom egy sporthotelben, ki lehet bírni, és nagyon jól megfizetik.

Szeretném ezúton megköszönni a Tiroli Álláskeresőnek a szakszerű közreműködést, illetve külön köszönöm Simon Ákosnak, akire mindig számíthattam, amikor kérdésem, vagy problémám volt.

További sok sikert kívánok a cégnek!

Balázs

Balázs sikeresen helyezkedett el takarítóként Ausztriában!