Bakacsi Hajnalka sikeresen helyezkedett el Ausztriában!

Bakacsi Hajnalka véleménye / 2011. december 10.

Sziasztok!

A mi kálváriánk párommal még a tavasszal kezdődött, akkor találtuk ki, hogy ki kellene menni külföldre dolgozni. Az első célunk Anglia volt, de az nem jött össze.

Utána nem adtam fel a keresgélést, és barátnőm segítségével találtuk meg a tiroli.hu-t. Nagyonfélénken indultunk neki, de szerencsénk volt, mert pont a Nyelvparádé előtt kaptuk az infót, és úgy döntöttünk, hogy akkor "leellenőrizzük" őket, mennyire valóságosak, és felmentünk Budapestre.

Célirányosan csak az ő pavilonjukat kerestük. Amikor megtaláltuk őket, akkor már egy hatalmas pozitív csalódásban volt részünk, mert egy aranyos mosolygós fiatalemberrel találkoztunk, beszéltünk. Elmondta, hogy milyen variációk vannak, és hogyan működik a pályáztatás. Nagyon boldogan jöttünk ki.

Semmi pénzünk nem volt, de már akkor megbeszéltük párommal, hogy a pályáztatást választjuk, mert azt találjuk a legjobbnak. Nekem volt lehetőségem a munkahelyemtől fizetetlen szabadságot kérni, meg én tanultam többet németül, és úgy egyeztünk meg, hogy most én próbálok először szerencsét. Elkezdtem járni némettanárhoz, és amikor eljött az idő, akkor beküldtem a pályázatot, Zolival beszéltem, és azt mondta, hogy akkor majd a megbeszélt időpontban kiküldi a bemutatkozó levelemet a hoteleknek.

A telefonos interjú után, megbeszéltük, hogyan fogom átvenni a csomagot. Nagyon meg vagyok a futárszolgálatukkal elégedve, gyorsak és kedvesek, precízek. Én készpénzzel fizettem a futárnál a megbeszélt összeget. A könyvek, amiket kaptam, nekem nagyon hasznosak voltak, sokat tanultam, tanulok belőlük.

A csomag megérkezte után, december 15-én indítottuk el a pályáztatást. Még aznap kaptam kb. 300 levelet, amiben sajnálatukat fejezték ki, hogy mármindenkimeg van a személyzetükhöz, de kaptam 30 olyat, amiben kérték a fényképesönéletrajzot. Már aznap volt kettő olyan, aki azonnal fogadott volna, hogy indulhatok dolgozni. Még aznap kaptam kb. 10-15 hívást, amiben érdeklődtek felőlem, és ők isönéletrajzotkértek. Még ma is kaptam e-mailt (dec. 22.) Eddig összesen 543 email érkezett, és kb. 30 hívást kaptam. Kb. 5-6 olyan email jött, amiben azonnalimunkakezdést ajánlottak. Már a harmadik napon meg találtam azt a szállodát ahova menni fogok.

Akikkel beszéltem telefonon, nagyon aranyosak voltak. Mikor nem értettem, mert gyorsan beszéltek, mondtam, nekik, hogy kicsit lassabban mondják, és úgy már nagyon jól ment. Nagyon aranyosak, kedvesek, és örülnek, ha már legalább nagyjábólérted,amitmondanak.

Nekem ez volt a szerencsém, hogy értettem, amit mondtak, mert a szálloda ahova megyek, ettől volt "elájulva".Én olyan boldog voltam, amikor megkaptam a válasz e-mailt, hogy engem választottak, hogy nevettem és sírtam örömömben! Ilyen szép karácsonyi ajándékot még sose kaptam! Most így utólag végig gondolva, az összeg, amit kérnek ezért aszolgáltatásértnagyonkorrekt.Mindenkinektiszta szívvel merem ajánlani, hogy bízzon meg bennük és forduljon hozzájuk bizalommal! Remélem, kint is ilyen jól fognak menni a dolgok, de majd arról is írok,hogyansikerült elhelyezkedni, éshogymilyen a kinti élet!

Kívánok mindenkinek nagyon Boldog Ünnepeket és sok sikert az életben!

Üdvözlettel

Bakacsi Hajni
bakacsihajnalka@gmail.com

(Hajnalka 27 éves szegedi lakos, aki szobalány lett.)