Baczó Katalin sikeresen helyezkedett el Ausztriában!

Baczó Katalin véleménye / 2010. december 14.

Kedves Zsolt!

Kedves álláskeresők. Ajánlom a tiroli álláskeresőt mindenkinek, hiszen ha hamar és biztosan állást szeretnének találni Ausztriában ez a leggyorsabb megoldás.

En október 27-én indíttattam a pályáztatásomat, nagyon jól sikerült. Nagyon izgatott voltam, hiszen nagyon sok e-mailt kaptam es jó pár telefonhívást. Voltak szimpatikus telefonálók és kevésbé kedvesek. Kiválasztottam egy nagyobb hotelt ahova menni szeretnék szobalányként dolgozni. Tegnap hívtak a hoteltől, megkaptam a munkavállalási engedélyt így jövő héten kezdek is.

En Erdélyből vagyok, Gyergyószentmiklósról, 23 eves. Még annyit, csak az pályázzon, aki tud németül. A telefonokra kell tudni válaszolni, kommunikálni és az osztrák dialektust, kicsit nehezebb megérteni és ők is szívesebben alkalmaznak olyat akivel tudnak könnyedén kommunikálni.

Én körülbelül 500 e-mailt kaptam es körülbelül 7 telefonhívást. Az állas ajánlatok számát nem tudom pontosan, de kaptam olyan leveleket, akik először visszautasítottak, de később írtak, hogy alkalmaznának, de nekem mar meg volt a kiválasztott hotel.

A kiválasztott napot követő nap a harmadik ajánlatot elfogadtam es velük tartottam tovább a kapcsolatot.

A szolgáltatás kifizethető volt es örömmel írhatom, hogy elégedett vagyok vele.

Elérhetnek a következő e-mail címen: baczokati@yahoo.com.

Üdv, Katalin