Árkosi Rita sikeresen helyezkedett el Ausztriában!

Árkosi Rita véleménye / 2009. szeptember 10.Kedves Szabó Zsolt!

A szolgáltatás amit ez a cég nyújt egyenesen szuper és teljesen megvagyok lepődve hogy tényleg nem átverés, eleinte kételkedve indultam neki, de nem bántam meg egyáltalán, hogy befizettem a pénzt.

Eddig kb. 530 visszajelzést kaptam e-mailben és kb. 20 telefonbeszélgetésen vagyok már túl. Vannak akik nagyon kedvesek és vannak akik kevésbé. Komolyan mondom mindenkinek csak ajánlani tudom ezt, mert ennél egyszerűbben állást nem lehet találni. Végre nem nekem kell munka után futosgálni, hanem ők keresnek meg engem, igen és ez működik.

A cég mindenben nagyon segítőkész és gyors, minden problémámat segítenek megoldani és tanácsokat kapok tőlük, ugye meg az ajándék könyvet is, amiből sok mindent sikerült elsajátítanom és ezért életem végéig nagyon hálás leszek a Tiroli.hu-nak. Életeket változtatnak meg, és segítenek az embereknek egy jobb élethez közelebb jutni, mert manapság itt Magyarországon az itteni fizetésekből nem lehet megélni.

Én most 26 éves vagyok, de bizony itthon is még dolgozom, de sajnos 12 órában és rá vagyok kényszerülve arra, hogy ameddig nem lesz jobb, csinálnom kell és jött ez a lehetőség és soha nem fogom ezt megbánni, mert egyszerűen fantasztikus. Már eddig 24 komoly érdeklőm van, ahova mehetek majd dolgozni és ez 2 nap alatt történt!

Ezek után mindenki gondolkozzon el, hogy ennyi pénzből itthon hol kapott volna 24 biztos állásajánlatot? Ehhez legalább 100 helyre el kell menni, autózni, rohanni, idegeskedni, fodrászhoz, új ruha ....stb. Itt a Tiroli.hu-nál ez belefér.

Nincs idegeskedés, rohanás, csak ülsz egész nap a gép előtt és válaszolsz az e-mailekre és a telefonokat fogadod, mert ők hívnak téged!

Biztatok mindenkit ne féljen, nálam jobban biztos nem félt senki, én az utolsó pénzem is erre tettem fel, de nem bántam meg. Most is miközben írom ezt a levelet most is csörög a telefonom és keresnek hogy hozzájuk menjek dolgozni. Hihetetlen de igaz!

Csak annyit tudok mondani hogy szuper az egész.

Tisztelettel: Árkosi Rita