Apáti Krisztina és Goldschmidt László sikeresen helyezkedett el Ausztriában!

Apáti Krisztina és Goldschmidt László

Sziasztok!

Először is szeretnénk megköszönni a „Tiroli Álláskeresők” cégnek a segítséget!

Kriszta és Laci vagyunk, 33 és 41 évesek Balatonbogláron lakunk.

Szobalány és mosogató munkakőrben kerestünk munkát. Mi mindenképpen egy helyre szerettünk volna kerülni. Ezért döntöttünk úgy, hogy felvesszük a kapcsolatot a céggel.

Sajnos 3 éve egy váratlan betegség miatt meghiúsult a pályáztatásunk tavaly pedig egyénileg álltunk neki az álláskeresésnek, hogy megspóroljuk a közvetítői díjat! Naponta 8-10 órát töltöttünk a számítógép előtt keresve a számunkra megfelelő munkát. Melynek eredménye egy pár e-mail, amiben köszönik, de nem tudnak számunkra munkát ajánlani. Ezek után megfogadtuk, hogy nem bízzuk a véletlenre és újra felvettük Zolival a kapcsolatot, aki szívélyesen fogadta jelentkezésünket és válaszolt minden kérdésünkre.

Ezek után nagyon gyorsan és gördülékenyen zajlott minden. December 7.-én indult a pályáztatásunk reggel 8 órakor már 148 email várt ránk. Három napon keresztül áradtak a levelek kb. 600 e-mailt kaptunk és egy telefont, 50 helyről kérték, hogy küldjük el az önéletrajzaikat ezek után 17–en jelezték, hogy mehetünk hozzájuk dolgozni. Az első nap nagyon szimpatikussá vált egy kirchdorfi Hotel és ezt választottuk, ahol december 15.-én munkába is állhatunk. Már nagyon várjuk az indulást! Most egy hónap elteltével is naponta kapunk 1-1 e-mailt! Nem bántuk meg, hogy ennyi pénzt kifizettünk hisz ennek az összegnek hamarosan a sokszorosát fogjuk keresni!

Nagyon hálásak vagyunk a „Tiroli Álláskereső” cégnek mindenért!

Beváltották a hozzájuk fűzött reményeinket!

Csak ajánlani tudjuk mindenkinek!

Üdvözlettel: Apáti Krisztina – Goldschmidt László

(Kriszta és Laci 33 és 41 évesek, balatonboglári lakosok)