Andrea sikeresen helyezkedett el
felszolgálóként Ausztriában!

Andrea véleménye / 2015. március 12.Az álláskeresést én is, mint mások az internet nyújtotta lehetőségekkel kezdtem. Sok pályázatot, jelentkezést adtam be, egy idő után már nem is számoltam. De ha néha választ kaptam is, akkor az mind "köszönjük, majd értesítjük" típusú volt. Amikor ezt a honlapot megtaláltam sokat gondolkodtam, belevágjak-e.
Kezdetben én is kétkedő voltam. Így - amikor az e-mail áradat megindult - nagy meglepődés volt. Tényleg áradat, hiszen 500 db felett érkezett: reggel 7 órától estig. Mindeközben folyamatosan csörgött a telefonom, még több nap után is kerestek. 50 telefonhívást biztosan kaptam.

Felszolgáló állásra jelentkeztem, az ajánlatok közt volt elutasító válasz is, de volt olyan állásajánlat ahol rögtön aznap este felvettek volna. Hihetetlen volt, hogy a biztos állások közül válogathatok, hogy én választhatom ki, hová menjek, melyiket válasszam.

Három nap múlva már a hotelben kezdtem, ahol kedvesen fogadtak: rögtön bejelentettek, elintézték az adminisztrációt, tájékoztattak az adó, tb, tartózkodási kötelezettségekről.

Andrea véleménye / 2015. március 12.

Hát most itt tartok, a tulajdonosok, a munkatársak kivétel nélkül szeretettel fogadtak, mindenben segítenek.

Amit még fontosnak tartok megemlíteni, hogy köszönetet mondjak a Tiroli Álláskereső csapatának, hogy az elhelyezkedésem után sem hagytak magamra, figyelemmel kísérnek és hasznos információkat adnak.
KÖSZÖNÖM!

K. Andrea, felszolgáló, Schattwald