Ágnes és Armand sikeresen helyezkedett el Ausztriában!

Ágnes és Armand véleménye / 2013 július 5.

Kedves Szilvia!

Remélem nem haragszol, hogy csak most jelentkezünk. A pályáztatásunk rendben lezajlott és nagyon gyorsan 2 nap alatt megvolt az új helyünk. Mint azt tudod az első alkalommal, amikor a nyári szezon elején a pályáztatásom sikeresen és nagyon gyorsan lezajlott sajnos elég rosszul választottam  helyet magamnak, így onnan 2 hónap után saját döntésem alapján el kellett jönnöm a kedvezőtlen munkahelyi légkör és az inkorrekt munkáltatói magatartás miatt.

Szóval, amikor hazaérkeztem Magyarországra már Te a kérésemre elkezdted szervezni az újra pályáztatásomat a szezonális asszisztencia keretében annyi plusszal, hogy a barátnőm is becsatlakozott a pályázatba, szóval péntek éjszaka ment ki a pályázatunk és már másnap 255 beérkező levelünk volt a postafiókban. Igaz a nagy része automatikus válasz és elutasítás, de 18 helyre bekérték az önéletrajzunkat. Ugyanezen a napon 2 telefonhívást is kaptunk. Végül a két telefonhívás közül választottuk ki a jelenlegi munkahelyünket, nagyon gyorsan kellett döntenünk, igazából mindkét hotel konkrét ajánlatot tett, de végül a nagyobb hotel mellett tettük le a voksunkat. Tehát a pályáztatásunkat követő negyedik napon már útban voltunk az új munkahelyünk felé.

Amikor megérkeztünk a recepción már vártak minket, a munkához szükséges papírokat, kitűzőket egy borítékban megkaptuk. Elvezettek minket a szállásunkra.  A hotel személyzeti házában kaptunk egy szobát saját zuhanyzóval és WC- vel. A korábbi szállásaimhoz képest sokkal barátságosabb és tágasabb. Ami a munkát illeti igaz mosogatónak vagy konyhai segédnek jelentkeztem, végül teljesen más jellegű munkára sikerült felvételt nyernem, de így utólag úgy gondolom jobban jártam ezzel. Hivatalosan Zimmerbursch-nak vagyok felvéve. De lényegében a Hotel SPA részének a takarítása, illetve a Szauna részek fertőtlenítése és tisztítása a feladatom, ezen kívül a napi munkámhoz tartozik a kisebb karbantartási és takarítási feladatok valamint egyéb feladatok ellátása. A munkaidő reggel negyed 7től délután négyig tart, 2 félórás kaja szünettel és egy 15 perces kávészünettel délután. De 4 órakor, ha törik, ha szakad, a melót le kell tenni.

A párom Zimmermädchen, a munkakörhöz tartozó feladatokat látja el. A munkaideje neki is elég korrekt, tehát nincs túlóráztatás és hasonlók. Az étkezés napi háromszori, délben és este meleg ételt adnak. A kaja jó és nem spórolnak.

Mindketten nagyon elégedettek vagyunk a helyünkkel, fizetésben is az általunk elképzelt összeget kapjuk.

Nagyon szeretném megköszönni neked Szilvia és az egész csapatnak a segítségét, nélkületek még most is otthon ülnénk.

És mindenkinek csak ajánlani tudjuk a szolgáltatásotokat, mert tényleg nagyon hatékonyak vagytok.

Üdvözlet Lermoos-ból.

(Ágnes 24 éves, Armand 31 éves)